Pakkende teksten voor je website of folder?

Wij bieden je ook uitstekende teksten aan. Dat doen wij in samenwerking met Ivonne Smit van ViatriX. Zij schrijft B2B-teksten die passen bij jouw bedrijf en doelgroep. Een gecombineerd project van BeeCreative en ViatriX is zelfs extra aantrekkelijk!

Kernachtig

Wat moet je tekst doen voor je bedrijf? En op welk moment in de zoektocht van de klant? Laat in je taal zien wat je meerwaarde is. Activeer de lezer om contact met je op te nemen. Met de taaltechnieken van Ivonne Smit zit je goed. Zij is thuis in marketing en communicatie. Zij komt snel tot de kern. Profiteer ook van haar achtergrond in SEO, HTML en taalpatronen zoals metaforen en storytelling.

Ivonne Smit

Online en offline

Ivonne’s teksten zijn geschikt voor online en offline gebruik: website, blog, nieuwsbrief, LinkedIn, flyer, … net wat je wilt. Kenmerken:

  • Prettig commercieel

  • Met klantbeleving als uitgangspunt

  • Mens- en zoekmachinevriendelijk

  • In uitstekend Nederlands, eventueel Engels

OVERAL TOEGANG DOOR ONZE RESPONSIVE DESIGNS

Hoe werkt het?

Ivonne verwerkt jouw concepten tot teksten die aantrekkelijk zijn voor de lezer, én goed werken voor je bedrijf.
Vind je schrijven lastig of heb je weinig tijd? Dan maakt Ivonne de teksten op basis van een vraaggesprek met jou. Dát is nog eens gemak!
Zij zorgt ook voor tekstinvoer in de nieuwe website die BeeCreative voor je maakt in WordPress.

Tip

Bestel je webdesign of drukwerk bij ons? Dan maakt ViatriX een speciale bijbehorende tekstaanbieding voor je. Interesse? Geef dit dan direct aan bij je bestelling.

Recente projecten