Flyer laten maken

Een flyer is een enkel velletje 1 x gevouwen papier. Afhankelijk van het aantal dat je nodig hebt en het budget dat je te besteden hebt kun je ervoor kiezen deze dubbelzijdig te bedrukken. Wilt je een zwart/wit flyer, zwart met één kleur of toch full colour zodat jouw flyer meer opvalt? En op welke kleuren leg je dan de accenten? Het is belangrijk dat jou doelgroep ziet wie de afzender van de flyer is. De huisstijl van jouw bedrijf draagt bij aan de herkenning bij jouw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat je folder niet alleen actiegericht is, maar bijdraagt aan de naamsbekendheid!

Folder laten maken

Een folder laten ontwerpen begint bij het formaat. Afhankelijk van de hoeveelheid informatie die je wilt verwerken op de folder bepalen we de grootte van het papier en het aantal vouwen. Het doel is om met veel illustraties en/of fotobeeld te werken, daar een folder het best tot zijn recht komt wanneer er veel gezegd wordt met weinig woorden. Daarnaast ligt er een belangrijke rol in de kleurkeuze, fonts en overige vormgeving. Uiteraard heeft de papierkeuze een doorslaggevende factor in de kwaliteitsuitstraling van het eindproduct.

OVERAL TOEGANG DOOR ONZE RESPONSIVE DESIGNS

Brochure laten maken

Welke brochure je ook nodig hebt, van reisbrochures tot informatiebrochures, wij staan voor je klaar. Na een persoonlijk gesprek, waarin we je wensen inventariseren, gaan we aan de slag met een passend ontwerp. Op die manier krijg je precies de brochure waar je naar op zoek bent. Daarnaast adviseren we je in de drukwerk mogelijkheden, zodat je de brochures gegarandeerd kunt laten drukken met een professioneel resultaat

Baby/Trouwkaarten

Heb je bepaalde ideeën en wil je deze door ons laten uitwerken? Kies dan voor een ontwerp op maat. Het ontwerp wordt dan uniek voor jou gemaakt. Heb je een leuk idee maar weet je niet hoe dit in een geboortekaartje verwerkt kan worden? Leg het aan ons voor en we denken graag met je mee.

Recente projecten