De Beletteraar

Tevens willen wij de dienst belettering aanbieden. Dit doen we in samenwerking met onze collega’s van de Beletteraar. Met veel ervaring en passie zorgen ze ervoor dat reclame de juiste promotionele uitstraling krijgt. Belettering is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Herkenbaar zijn voor een bedrijf in bijvoorbeeld een winkelstraat of op een bedrijventerrein is zeer belangrijk.

Toepassing

Belettering kan op allerlei manieren worden toegepast. Bijna alles is te voorzien van een mooie full-color folie of een opvallende belettering. Of het nu om een tijdelijke toepassing gaat of iets wat jarenlang moet opvallen, de Beletteraar weet altijd een goede oplossing te vinden en het op de meest voordelige manier uit te voeren. Met gespecialiseerd gereedschap in huis kunnen alle denkbare vormen worden geleverd in de meest uiteenlopende kleuren.

Autobelettering

Autobelettering zorgt ervoor dat uw auto uit de anonimiteit raakt. Elk moment van de dag wordt je logo en bedrijfsnaam gezien. Anders dan een advertentie in een krant of een reclamespot op radio of televisie werkt deze vorm van reclame voor langere tijd. De investering in het beletteren van je auto is deze dan ook dubbel en dwars waard.

OVERAL TOEGANG DOOR ONZE RESPONSIVE DESIGNS

Raamfolie

In veel kantoren wordt de ruimte ingedeeld door middel van systeemwanden, vaak met glas om de openheid te behouden. Toch wil men achter al dat glas ook rustig kunnen werken zonder afleiding. Vaak wordt er dan gekozen voor matte raamfolie. Dit voorkomt inkijk, maar behoudt wel de lichtinval. Door raamfolie creatief aan te brengen kun je met deze functionele folie zeer mooie decoraties creëren. Deze matte folie wordt ook steeds vaker toegepast bij particulieren als vervanging voor het bekende naambordje.

Voordelen van raamfolie

Een andere raamfolie is zonwerende folie, deze is in veel verschillende toepassingen te verkrijgen elk met zijn eigen specifieke eigenschappen bijvoorbeeld:

  • Reflecteren van zonlicht

  • Warmtewerend

  • UV-wering (belangrijk voor bijv. etalages van winkels)

  • Verminderen van inkijk (spiegelfolie)

Recente projecten