Logo laten maken

Een logo is vaak het eerste waar de mensen mee kennis maken zodra zij een nieuw merk of bedrijf leren kennen. Zodra je een logo ziet, weet je direct welk merk erbij hoort. Dat zijn sterke logo’s. Wil jij ook een sterk logo, ben je toe aan een nieuw logo of heb je nog geen logo en wil je er een? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Breng de indentiteit van je onderneming op een prachtige manier over. Kies je voor een hip ontwerp of juist voor een klassiek en luxe logo?
Wij adviseren je graag.

Waarom is een goed logo belangrijk?

Een logo is meestal het eerste dat potentiele klanten zien van een bedrijf. Dat kan op de internetsite zijn of op de gevel, bedrijfsauto, advertentie of mailing. Het is dus het visitekaartje van je bedrijf. Een goed logo geeft meteen vertrouwen in de onderneming, terwijl een slecht logo al snel doet besluiten ergens anders heen te gaan met de order. Dit is vaak een onbewust proces dat we in de communicatie vaker tegen komen. Een goed logo is meer dan een leuk plaatje bij de bedrijfsnaam. Het moet onderscheidend, creatief en origineel zijn. hebben Het gebruikte lettertype, de kleuren en alle elementen zeggen meer over een bedrijf dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is daarom belangrijk om voorafgaand aan het logo-ontwerp een goed beeld te vormen van de doelgroep van het bedrijf en de marketingstrategie.

Hoe werkt het?

Ondernemers die een nieuw logo willen laten ontwerpen of het oude logo willen laten restylen kunnen contact opnemen met ons. We beginnen met een gesprek waarin een aantal doelstellingen besproken zal worden. Denk daarbij aan het bepalen van de doelgroep en persoonlijke wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met het logo. We leveren altijd 3 unieke concepten waar u er één van kiest. Je keuze kan hierna nog onbeperkt gewijzigd worden, tot het gewenste eindresultaat. Nadat je volledig tevreden bent ontvang je het logo in alle gewenste bestandtypes.

Een logo van beecreative
  • Altijd een professioneel ontwerp

  • 3 verschillende ontwerpen

  • Logo in alle gewenste bestandsformaten

  • Een modern design in eigen huisstijl

  • Snel en persoonlijk contact

OVERAL TOEGANG DOOR ONZE RESPONSIVE DESIGNS

Compleet huisstijl ontwerp

Een professionele huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Je huisstijl bepaald voor een groot deel het gezicht van je onderneming en zijn voor de klanten vaak de eerste kennismaking.  Wij ontwerpen graag een doelgericht en effectieve huisstijl die bij je past. Naast het drukken ervan kunnen we je de bestanden ook digitaal en drukklaar aanleveren.

Het huisstijl pakket
  • Logo ontwerp

  • Ontwerp visitekaartje
  • Ontwerp briefpapier

  • Ontwerp envelop

  • Drukklaar aangeleverd

Recente projecten