ÉÉN  PERSOONLIJK AANSPREEKPUNT

VOOR AL UW GRAFISCHE WENSEN

OVERIGE DIENSTEN


Heeft u vragen of wilt u meer weten over
onze diensten? Neemt u dan gerust contact
op voor meer informatie.

Visitekaartjes

Brochures Ondernemers die een nieuw logo willen laten ontwerpen of het oude logo willen laten restylen kunnen contact opnemen met ons. We beginnen met een gesprek waarin een aantal doelstellingen besroken zal worden. Denk daarbij aan het bepalen van de.

 

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Dat geldt zeker voor visitekaartjes.. Bij Beecreative kunt u terecht voor originele visitekaartjes die indruk maken op uw klanten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw visitekaartjes naadloos aansluiten op de rest van uw huisstijl, zoals briefpapier en enveloppen. Bovendien helpen we u met het uitzoeken van de juiste papiersoort, zodat uw eerste indruk helemaal compleet is.

 

Brochures

Welke brochure u ook nodig heeft, van reisbrochures tot informatiebrochures, wij staan voor u klaar. Na een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen inventariseren, gaan we aan de slag met een passend ontwerp. Op die manier krijgt u precies de brochure waar u naar op zoek bent. Daarnaast adviseren we u in de drukwerk mogelijkheden, zodat u de brochures gegarandeerd kunt laten drukken met een professioneel resultaat


Flyers

Een flyer is een enkel velletje 1 x gevouwen papier. Afhankelijk van het aantal dat u nodig heeft en het budget dat u heeft kunt u ervoor kiezen deze dubbelzijdig te bedrukken. Wilt u een zwart/wit flyer, zwart met één kleur of toch full colour zodat uw flyer meer opvalt? En op welke kleuren legt u dan de accenten? Het is belangrijk dat uw doelgroep ziet wie de afzender van de flyer is. De huisstijl van uw bedrijf draagt bij aan de herkenning bij uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat uw folder niet alleen actiegericht is, maar bijdraagt aan uw naamsbekendheid!

VOLG ONS


facebook  twitter  linkedin

DIVERSE LINKS

Algemene voorwaarden
• FAQ

CONTACT

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 0492-772820

KvK: 64267539
• BTW: NL048091066B01

sdadadad

S5 Box

S5 Register