ÉÉN  PERSOONLIJK AANSPREEKPUNT

VOOR AL UW GRAFISCHE WENSEN

LOGO ONTWERP


Heeft u vragen of wilt u meer weten over
onze diensten? Neemt u dan gerust contact
op voor meer informatie.

Waarom is een goed logo belangrijk?

✔ Uw product of dienst beter herkenbaar Wanneer uw logo aansluit bij de huisstijl en terug te vinden is op de website, het visitekaartje, de folders en de flyers, maar ook op de envelop en de facturen, versterkt het de herkenbaarheid bij uw potentiële klanten. 

✔ Geeft een professionele indruk Veel internet gebruikers laten zich leiden door de eerste indruk die een bedrijf achterlaat op de website. Een uniek logo is pakkend en wervend.

✔ Bent u onderscheidend van de concurrentie Met de verzorgde eerste indruk en de herkenbaarheid onderscheidt u zich van de concurrentie.

  

Een logo is meestal het eerste dat potentiele klanten zien van een bedrijf. Dat kan op de internetsite zijn of op de gevel, bedrijfsauto, advertentie of mailing. Het is dus het visitekaartje van uw bedrijf. Een goed logo geeft meteen vertrouwen in de onderneming, terwijl een slecht logo al snel doet besluiten ergens anders heen te gaan met de order. Dit is vaak een onbewust proces dat we in de communicatie vaker tegen komen.

Een goed logo is meer dan een leuk plaatje bij de bedrijfsnaam. Het moet onderscheidend, creatief en origineel zijn. hebben Het gebruikte lettertype, de kleuren en alle elementen zeggen meer over een bedrijf dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is daarom belangrijk om voorafgaand aan het logo-ontwerp een goed beeld te vormen van de doelgroep van het bedrijf en de marketingstrategie.

 

Hoe werkt het?

Ondernemers die een nieuw logo willen laten ontwerpen of het oude logo willen laten restylen kunnen contact opnemen met ons. We beginnen met een gesprek waarin een aantal doelstellingen besroken zal worden. Denk daarbij aan het bepalen van de doelgroep en persoonlijke wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met het logo. We leveren altijd 3 unieke concepten waar u er één van kiest. Uw keuze kan hierna nog onbeperkt gewijzigd worden, tot het gewenste eindresultaat. Nadat u volledig tevreden bent ontvangt u het logo in alle gewenste bestandtypes.

Voor meer informatie over tarieven bekijk onze 
Prijzen & Pakketten.

 

Logo Basic
€79
Logo Ontwerp
3 Concepten
Onbeperkte Wijzigingen
-
-
-
Logo Premium
€99
Logo Ontwerp
5 Concepten
Onbeperkte Wijzigingen
-
-
-
Huisstijl Basic
€159
Logo Ontwerp
3 Concepten
Onbeperkte Wijzigingen
Visitekaartje Ontwerp
Envelop Ontwerp
Briefpapier Ontwerp
Huisstijl Premium
€179
Logo Ontwerp
5 Concepten
Onbeperkte Wijzigingen
Visitekaartje Ontwerp
Envelop Ontwerp
Briefpapier Ontwerp

VOLG ONS


facebook  twitter  linkedin

DIVERSE LINKS

Algemene voorwaarden
• FAQ

CONTACT

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 0492-772820

KvK: 64267539
• BTW: NL048091066B01

sdadadad

S5 Box

S5 Register