ÉÉN  PERSOONLIJK AANSPREEKPUNT

VOOR AL UW GRAFISCHE WENSEN

BELETTERINGGraag meer weten?

Wil je graag wat meer weten over de Beletteraar of zelf in contact komen?
Bekijk dan hun website www.debeletteraar.nl

Heeft u vragen of wilt u meer weten over
onze diensten? Neemt u dan gerust contact
op voor meer informatie.

De Beletteraar

Graag willen we je ook de dienst belettering aanbieden. Dit doen we in samenwerking met onze collega's van de Beletteraar. Met veel ervaring en passie zorgen ze ervoor dat uw reclame de juiste promotionele uitstraling krijgt.


Belettering

Belettering is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Herkenbaar zijn voor een bedrijf in bijvoorbeeld een winkelstraat of op een bedrijventerrein is zeer belangrijk.

Toepassingen

Belettering kan op allerlei manieren worden toegepast. Bijna alles is te voorzien van een mooie full-color folie of een opvallende belettering. Of het nu om een tijdelijke toepassing gaat of iets wat jarenlang moet opvallen, de Beletteraar weet altijd een goede oplossing te vinden en het op de meest voordelige manier uit te voeren. Met gespecialiseerd gereedschap in huis kunnen alle denkbare vormen worden uitgesneden in de meest uiteenlopende kleuren.

Autobelettering

Autobelettering zorgt ervoor dat uw auto uit de anoniemiteit raakt. Elk moment van de dag wordt je logo en bedrijfsnaam gezien.

Anders dan een advertentie in een krant of een reclamespot op radio of televisie werkt deze vorm van reclame voor langere tijd. De investering in het beletteren van je auto is deze dan ook dubbel en dwars waard.

Raamfolie

In veel kantoren wordt de ruimte ingedeeld door middel van systeemwanden, vaak met glas om de openheid te behouden. Toch wil men achter al dat glas ook rustig kunnen werken zonder afleiding. Vaak wordt er dan gekozen voor matte raamfolie. Dit voorkomt inkijk, maar behoudt wel de lichtinval. Door raamfolie creatief te snijden kun je met deze functionele folie zeer mooie decoraties creëren.

Deze matte folie wordt ook steeds vaker toegepast bij particulieren als vervanging voor het bekende naambordje of in plaats van gordijnen.

Voordelen van raamfolie
Andere raamfolies zijn zonwerende folie, deze folies zijn in zeer veel verschillende toepassingen te verkrijgen elk met zijn eigen speciale eigenschappen bijvoorbeeld
• reflecteren van zonlicht
•  warmte wering
•  UV wering (belangrijk voor bijv. etalages van winkels)
•  verminderen van inkijk (spiegelfolie)

Ook is er met raamfolie een inbraak vertragende werking. Deze worden toegepast:
•  tegen inbraak (glas is veel moeilijker in te slaan)
•  voor persoonlijke veiligheid (voorkomt het breken van glas bij vallen)
•  voor bescherming in de voedselindustrie (houdt het glas bij elkaar als het breekt)

VOLG ONS


facebook  twitter  linkedin

DIVERSE LINKS

Algemene voorwaarden
• FAQ

CONTACT

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 0492-772820

KvK: 64267539
• BTW: NL048091066B01

sdadadad

S5 Box

S5 Register